hondjes pup aanbod kennel de hoeve

Een Hond en wat nu

Voordat je een hond  of honden pup in huis neemt, moet je hier goed over nadenken.

Het is niet iets, wat je na een paar weken, weer aan de kant kan zetten.

Als je besluit een hond aan te schaffen, doe je dat voor jaren!

Natuurlijk is het heel gezellig om een hond in huis te nemen. Er is altijd iemand thuis die je kwispelend en blij verwelkomt.

Voor kinderen is het erg goed om met een hond op te groeien. Ze hebben een leuk speelkameraatje erbij en leren ergens voor te zorgen. 

Voor ouderen is het ook erg fijn om een hond in huis te hebben. Nooit alleen in huis, lekker een gezond wandelingetje maken waarbij vaak ook nog gekletst kan worden met andere hondeneigenaren. 

Zorg ervoor dat je voorbereid bent op de komst van een nieuw "gezinslid". 

Voor de eerste benodigdheden, kunt u ook bij  ons terecht. In onze winkel kunt hebben wij de eerste benodigheden zoals  een riempje, mandje, speelgoed, bench, kussentje en nog veel meer voorhanden.

Een herplaatser is een al wat oudere hond, zij is al voor langere tijd bij een gezin is, u mag ervanuit gaan dat ze opgevoed is. Wij proberen goede achtergrond informatie te krijgen van de (oude) eigenaar als de hond een tijdje bij ons is zullen wij een inschatting maken van zijn gedrag. 

Wanneer u bij ons een pup koopt, maken we een koopovereenkomst. dit is ook zo voor pups met een specialeprijs.  Deze wordt door ons en de koper ondertekend. Wij werken volgens de richtlijnen van de VBK, de vereniging voor beroepsmatige kennelhouders. Er is sprake van garantie. Wat dit inhoudt kunt u in onderstaande overeenkomst lezen.

koopovereenkomst VBK